Untitled

Intervista/ Specialisti Ahmet Mehmeti: Inceneratori nuk e zgjidh problemin e menaxhimit të mbetjeve Posted  Ekolevizja on November 7, 2017 “Sot ky incenerator mbledh vetëm mbetje të Bashkisë së Elbasanit, tani për tani fshatrat i hedhin ku të munden. I lënë në mëshirë të fatit. Nuk ka rregull që të hedhin mbetje” Inceneratorët janë një problem shumë […]

Continue reading


Dëmtohen nga ndërtimi i hidrocentralit dhe nuk dëmshpërblehen

  Dëmtohen nga ndërtimi i hidrocentralit dhe nuk dëmshpërblehen Botuar nga terminali.al me 15 March 2017. 30 shtëpi në fshatin Togëz, Bashkia Librazhd, pësuan dëmtime të konsiderueshme gjatë ndërtimit të Hec-it të Rrapunit. Tunelet ku kalojnë tubacionet janë fare pranë banesave dhe gjatë shpërthimeve për ndërtimin e tyre shtëpitë pësuar të çara, disa prej të […]

Continue reading